Izdelki za italija na debelo (16)

UVA PIZZUTELLA

UVA PIZZUTELLA

ZNAČILNOSTI SEVERNEGA BARIJA
Črne olive

Črne olive

Črne olive
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne so umetniško delo italijanske kulinarične tradicije, simbol gastronom kulture Emilije-Romagne. Testo za testenine je razvaljano na minimalno debelino, kar tem majhnim in elegantnim tortellinijem daje edinstveno lahkost in nežnost. Polnilo je ravnotežje med mesom, kuhanim pršutom, mortadelo in kančkom muškatnega oreščka. Vsaka sestavina je skrbno izbrana in odmerjena, da zagotovi intenziven in okusen končni okus.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Veliki sardinski ravioli so polnjeni z ricotto (mehki sir) in limono ter predstavljajo preprostost in čistost mediteranskih okusov, kar ponuja svežo in rafinirano kulinarično izkušnjo. Ta raviol predstavlja popolno harmonijo med sladkostjo in obdajajočo mehkobo ricotte ter citrusnim okusom vibrirajoče svežine limone, zapakiran v nežno plast testa.
Jajčne tagliatelle

Jajčne tagliatelle

Tagliatelle z jajkami, wyprodukowane z świeżych jaj, wyciskane na brązie, 100% włoskiej pszenicy - 100% Made in Italy
100% italijanska izbira testenin - Izbira testenin made in Italy

100% italijanska izbira testenin - Izbira testenin made in Italy

Testenine, ki jih boste našli na fooodle, so izbira 100 % italijanskih testenin, ki jih izdelujejo najboljši proizvajalci testenin v Italiji.
Panino Pinsato - Okus

Panino Pinsato - Okus

Ročno stisnjen sendvič, da bo še bolj mehak in lažje prebavljiv. Pečemo ga lahko na žaru ali v predhodno segreti pečici pri 240° do lepe zlate barve. Napolnite po okusu; katerikoli kombinacija ga bo naredila še bolj okusnega in aromatičnega.
Tagliatelle z Jajci

Tagliatelle z Jajci

Sveže jajčne tagliatelle so dolga oblika testenin, znana po svoji teksturi, okusu in velikosti po vsem svetu. Je sinonim za emilijansko kuhinjo, izjemno vsestranska in se lahko uporablja v neštetih pripravah. Idealna je z ragujem (mesna omaka), omako iz gob ali tartufovo omako, prav tako pa je prav tako okusna s preprostimi paradižnikovimi omakami.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Sveže jajčne tagliatelle so dolga oblika testenin, znana po svoji teksturi, okusu in velikosti po vsem svetu. Je sinonim za emilijansko kuhinjo, izjemno vsestranska in se lahko uporablja v neštetih pripravah. Idealna je z ragujem (mesna omaka), omako iz gob ali omako s tartufi, prav tako pa je okusna tudi s preprostimi paradižnikovimi omakami.
Solata iz Alici

Solata iz Alici

Izbiramo le najboljše sveže ulovljene sardele, ki so najbolj primerne za obdelavo po tradicionalnem obrtništvu, pri čemer zorenje v soli daje najbolj avtentičen okus Cetare.
Ciauscolo IGP - Mehka salama z več kot 2.000-letno zgodovino

Ciauscolo IGP - Mehka salama z več kot 2.000-letno zgodovino

Izvira iz latinščine Cibusculum, kar pomeni dragocena hrana, in ima zgodovino, ki sega v čas Rimskega cesarstva. To je mehak, sladek in okusen salami, idealen za namazanje na kruh in uživanje v predjedih, prigrizkih in piknikih.
Obrtniški Tarallini

Obrtniški Tarallini

TARALLI S ČILIJEM, SIROM IN POPROM, OLJEM IN VINOM, S FENIKLOM IN ČRNIMI OLIVAMI.
Tagliolini z jajami

Tagliolini z jajami

Hitra kuhanje jajčnih tagliolini, bronasto oblikovani, 100% italijanska pšenica, sveža italijanska jajca.
Paradižnikova in Bazilika Omaka v Ekstra Deviškem Oljčnem Olju

Paradižnikova in Bazilika Omaka v Ekstra Deviškem Oljčnem Olju

Izdelano z obrtniškimi metodami. Sterilizirano
BIO PRUNILLO PASSATA - Italijanske Izjemnosti iz Puglie

BIO PRUNILLO PASSATA - Italijanske Izjemnosti iz Puglie

Prunilova omaka je pridobljena iz predelave tipične puglijske paradižnika, ki je zakoreninjen v tradiciji našega območja. Intenzivna barva, kiselkast okus in izrazita aroma nam omogočajo, da imamo v shrambi odlično osnovo za pripravo omak tako na osnovi mesa kot tudi rib. Neto teža 290 g.
PASTA - 100% italijanske testenine iz durum pšenične semolinske

PASTA - 100% italijanske testenine iz durum pšenične semolinske

Tradicionalne italijanske testenine, Kratka verzija proizvoda testenina, Pacchero, Rigatoni, Rusticane, Galletti, Casereccia, Maccheroni